Tècnic/a gestió comptable i fiscal

Descripció:
Fundesplai cerca refoçar l’equip del departament Econòmic de Suport Tercer Sector en tasques de comptabilitat, fiscalitat i assessoraments a entitats no lucratives.

Condicions:
Localització: El Prat de LLobregat
Jornada i horari: Completa (37.5 h/setmanals)
Tipus de contracte ( si es coneix): Indefinit
Duració del contracte: Indefinida
Categoria: Segons vàlua de la persona candidata
Salari brut anual: 18.500-22.000
Data incorporació: Immediata


Requisits:
Formació: Diplomatura o Grau en ciències empresarials, o Grau Superior en Administració d’empreses. Es valorarà la formació específica en matèria econòmica, comptable i tributària que pugui tenir.
Coneixements necessaris: cal tenir coneixements de comptabilitat i fiscalitat. Es valorarà el coneixement específic del tercer sector.
Experiència necessària: Es valorarà l’experiència d’almenys un any en la realització de tasques d’assessoria o de gestió en temes comptables i fiscals, especialment si aquesta feina es va desenvolupar a una entitat no lucrativa.
Idiomes: és necessari el domini del castellà i del català, tant escrit com parlat.
Altres: capacitat d’iniciativa i autonomia en la feina individual i capacitat de treball en equip, en ocasions, sota pressió. Habilitat per a la redacció d’informes, articles, memòries...


Telèfon:
934747474

Ubicació:
El Prat de Llobregat

Font: https://xarxanet.org/oferta-feina/tecnica-gestio-comptable-i-fiscal
Entitat
Fundesplai - Suport Tercer Sector
Termini
Publicació
1/08/2022
Estat
Oberta
Ubicació
Barcelona
Requeriments de càrrega

Autorització de tractament de dades personals: 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades. 

Autoritzo que les meves dades quedin incorporades a la Base de Dades de la Taula d'entitats del Tercer sector Social de Catalunya, amb la següent Finalitat del tractament:

Permetre que s'envii a les demandes de professionals a les què aplico mitjançant la Plataforma per a Professionals de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. 

En qualsevol moment podré revocar el consentiment prestat, sense que això afecti la licitud del tractament prèvia a la revocació, eliminant el meu usuari i comunicant a dades@tercersector.cat l'eliminació del meu currículum del servidors de la Taula. 

Més informació sobre la nostra política de privacitat de dades