EN QUÈ CONSISTEIX AQUESTA PLATAFORMA

La plataforma és un punt de trobada per a professionals del sector i entitats, per tant, en funció del teu rol tindràs unes funcionalitats o unes altres.

Si ets professional de l’àmbit social, sociosanitari, de l’educació, de la psicologia i tens disponibilitat per a treballar en el sector, aquí trobaràs demandes laborals, segmentades per àmbit, que poden ajustar-se a la teva expertesa.

  • 1r pas: Crear-te un perfil amb les teves dades personals i professionals/acadèmiques i adjuntar el teu currículum. 
  • 2n pas: Cercar les demandes professionals que t’interessen d’acord amb la teva trajectòria professional, pots segmentar per àmbits.
  • 3r pas: Contactar amb l’entitat per tal de formalitzar la col·laboració professional. 

Si ets una entitat social podràs demandar professionals per a dur a terme els serveis essencials que necessiteu en aquests moments d’emergència, o bé, oferir el personal de la vostra entitat que està disponible per a cobrir demandes d’altres entitats del sector.

Si ets una entitat que necessita cobrir llocs de treball:

  • 1r pas: Crear l’oferta que necessites amb la informació bàsica del lloc del treball
  • 2n pas: Consultar els professionals que s’han postulat i seleccionar-ne el que millor s’adapti a les necessitats de l’entitat.
  • 3r pas: Sobretot, quan hagis cobert els llocs de treball, notifica-ho a la Plataforma perquè les teves necessitats ja no siguin visibles!

Si ets una entitat que pot oferir part del personal per a dur a terme tasques a altres entitats:

  • 1r pas: Crear els perfils de les persones que estan disponibles.
  • 2n pas: Contactar amb les entitats que tenen necessitats similars als perfils oferts
  • 3r pas: Sobretot, quan hagis donat resposta a la oferta de llocs de treball, notifica-ho a la Plataforma perquè les teves ofertes ja no siguin visibles!

Al teu espai d'ofertes i/o demandes podràs veure la coinciència de la teva oferta i/o demanda amb qui demana o ofereix el mateix que tu, fet que et permetrà contactar-hi per a agilitzar la gestió de la relació professional. Aquest camp està en constant actualització per a fer-lo cada vegada més acurat d'acord a les preferències dels ofertants i demandants.

 

Vols fer voluntariat?